• DOLAR 32.662
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2495.547
  • ...
Uyuşturucuyla mücadeleye destek ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARABAKIR  - Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğünce Dağkapı Şeyh Sait meydanında kurulan ve "Diyarbakır'da Polis-Halk Uyuşturucuyla Mücadelede El Ele Projesi" nin tanıtıldığı etkinliğe destek giderek artıyor.

Son olarak uyuşturucu ile mücadele tırını ziyaret eden Yeşilay Cemiyeti Diyarbakır şube yetkililerinden Yeşilay Cemiyeti Diyarbakır Şube Başkanı Ahmet Ay ve Başkan Yardımcısı, Yahya Öger görevlilerden yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Ziyaretlerinde gazetecilere de bir açıklama da bulunan Ay, uyuşturucuya karşı çok net adımlar atılması gerektiğinin altını çizerek yeni Türkiye'de uyuşturucuya yer olmadığının anlatılması gerektiğini dile getirdi.

Yapılan çalışmaları takdir ettiklerini söyleyen, insan canının değerli olduğunu belirterek, bu konuda ellerinden gelen her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Uyuşturucu ile mücadele tırının bundan sonraki programı hakkında kısa bir bilgilendirme yapan TIR görevlileri ise, Dağkapı Şeyh Sait Meydanında ki programlarının 29 Ağustos Cuma gününe kadar devam edeceğini belirtti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir