• DOLAR 32.426
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2324.925
  • ...
Şırnak Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Şırnak Yerel basında bugün öne çıkan bazı haber başlıkları;

ŞIRNAK OLAY GAZETESİ: Tatar; Çocukları okula gitmemiş aileler YSÖP fırsatını kaçırmasın
Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yetiştirici Sınıf Öğretim Programı (YSÖP) birimi tarafından İdil`de bulunan okul müdürlerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Noterler 1 Ekim`den İtibaren Mirasçılık Belgesi Verebilecek; 1 Ekim 2011 tarihinde yürürlüğe girecek olan bu değişikliklere göre noterler mirasçılık belgesi verebilecek.

ÇAĞDAŞ ŞIRNAK GAZETESİ: Şırnak`ta Başörtüsü ve Şeyh Sait için İmza Kampanyası Başlatıldı
Başörtüsünün Her Alanda Serbest olması ve Şeyh Sait İçin İmza Kampanyası Başlatıldı. Şırnak`ta Nuh Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği tarafından Başörtüsü yasağının kaldırılması ile Şeyh Sait ve 47 arkadaşlarına iade-i itibar verilmesi için imza kampanyası başlatıldı. Başörtüsü yasağının kaldırılması ile Şeyh Sait ve 47 arkadaşlarına iade-i itibar verilmesi için Nuh Eğitim Der tarafından imza kampanyası başlatıldı. Şırnak Cumhuriyet Caddesi Millet Çeşmesi kaldırımda kurulan stantla düzenlenen imza kampanyasına yoğun ilgi gösterildi.

Cizreli Esnaf, Çevik Kuvvete İsyan Etti
Cizre İlçesinde BDP`li belediye başkanlarının ziyareti nedeniyle kentin işlek noktasında bulunan bir lokantanın önünde bekleyen çevik kuvvet ekiplerinden rahatsız olan lokanta çalışanları, isyan etti.

ŞIRNAK HABER: Emniyet Müdürlüğü Personeline Seminer
Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline Şırnak Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi Şube Müdürlüğü tarafından denetimli serbestlik sisteminin tanıtımı ve faaliyetleri ile ilgili seminer düzenledi.

Mardin`den Şırnak Belediyesi`ne Destek
BDP`li Mardin İl Örgütünden gelen yaklaşık 40 kişilik heyet Şırnak Belediyesine ve BDP Şırnak İl Örgütüne destek vermek amacıyla Şırnak`a geldi.

NUH HABER: Şırnak Belediyesi Ek Su Hattı Döşeyecek
Şırnak Belediyesi Su İşleri Ekibi "Çarşı Yolu" ihalesi kapsamında Ömer Kabak Meydanından Cumhuriyet Meydanına kadar ek su hattı döşüyor.

Şırnak`ta Şeyh sait ve 47 arkadaşı ile Başörtüsü için İmza Kampanyası Yapıldı
Şırnak Merkez`de bulunan Millet Çeşmesi yanında kurulan standta Nuh Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği tarafından Şeyh Sait ve 47 arkadaşlarına iadei itibar verilmesi ve başörtüsünün her alanda serbest olması için başlatılan imza kampanyası 2 gün sürecek.

LİDER GAZETESİ: Cizreli İbrahim`i Annesinin Böbreği Yaşama Bağladı
Gaziantep`te iki böbreği birden iflas eden Cizreli 27 yaşındaki İbrahim Yıldız`a, annesi 51 yaşındaki Nebahat Yıldız`dan alınan böbrek başarılı bir ameliyat ile nakledildi.

Cizre`de Sağlıklı Yaşam Standı Kuruldu
Cizre Sağlık Grup Başkanlığı ve Toplum Sağlığı Başkanı Dr. Duygu Altındaş organizesiyle kurulan stantlarda, okul öncesi çocuklarda beslenme, spor ve beslenme, diyabet ve beslenme, emzikli dönemi ve beslenme, bebek beslenmesi, yaşlılık ve beslenme, kalp damar hastalıklarında beslenme, şişman (Obozite), kanser ve beslenme konularında halkın bilinçlendireceği belirtildi.
Emcet Yalçın - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir