• DOLAR 32.625
  • EURO 35.27
  • ALTIN 2501.828
  • ...
Konya Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Konya`da yayımlanan bazı gazetelerin bugünkü haber başlıkları şöyle;

Hakimiyet: "Hayat Galip Gelecek"
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, `Türkiye`deki anormal durumu hep birlikte düzelteceğiz. Ne olursa olsun, ne kadar inatlaşılırsa inatlaşılsın halkın sağduyusu ve insanlık değeri galip gelecek. Bir gün hayat öldürmeye galip gelecek.` dedi.

Memleket: "Gözler Tümosan`da"
Başbakan Erdoğan`ın `yerli otomobil üretecek bir babayiğit çıkar` açıklamalarının ardından Albayrak Grubu`ndan TÜMOSAN yerli otoyu yapar` cevabı geldi. Bu sözler TÜMOSAN kalbi Konya`da büyük heyecan yarattı. MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, `Konya olarak bu işe kalbimizi koyarız.` dedi.

Merhaba: "Konya Genişliyor"
Nüfusun artmasına paralel olarak doğan konut ihtiyacı yeni yerleşim yerlerine yapılan konutlarla giderilmeye çalışılıyor. Yerleşimin eski olduğu bazı mahallelerde de yeni inşaatların yapılması dikkat çekiyor.

Anadolu Manşet: "Hayat Öldürmeye Galip Gelecek"
İçişleri Bakanı Şahin, Hz. Mevlana`nın sevgisinin bir gün bütün kötülükleri hapsedeceğini söyledi. Şahin, `Bu ülkede kardeşlik, birlik, insanlık değerleri mutlak egemen olacaktır.` dedi.

Yeni Konya: "Terör Mevlana`yla Bitecek"
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Yerel Yönetimleri Strateji Çalıştayı`nın açılış programı için geldiği Konya`da Vali Aydın Nezih Doğan`ı ziyaret etti. Bakan Şahin, ziyarette, Mevlana`nın sevgisinin terörü bitireceğini söyledi.

M. Sait Adiyaman - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir