• DOLAR 32.591
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2429.026
  • ...
Şüpheli çanta iki kişinin gözaltına alınmasına sebep oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Turgut Özal Bulvarı üzerinde özel bir alış veriş merkezi önünde bulunan oturma bankı üzerine dün akşam bırakılan şüpheli sırt çantası, paniğe neden oldu. Vatandaş oturma bankı üzerinde sırt çantasını unutunca olanlar oldu. Olay yerine gelen polis, önce çantanın bulunduğu noktaya güvenlik şeridi çekti, ardından bomba imha uzmanları çağrıldı. Bomba imha ekipleri tarafından şüpheli paket fünyeyle patlatılmadan çanta sahibi geldi. Çantanın kendisine ait olduğunu söyleyen genç, polisi güçlükle ikna etti.

Oturma bankı üzerinde sırt çantasını unutan vatandaş ve cep telefonu ile şüpheli paketi görüntülemek isteyen Ahmet Ş. isimli vatandaş polisin tarafından gözaltına alındı. Kimlik kontrolleri yapılan her iki vatandaş sistem olmadığı gerekçesiyle suçlu muamelesi görerek zırhlı araç içerinde polis karakoluna götürüldü.

Fotoğraf çektiği için arkadaşlarının karakola götürülmesine tepki gösteren arkadaşları B.A ile S.Ö. "Batmanda çok ciddi olaylar olduğu halde polis kılını kıpırdatmazken, değersiz olaylar ile hem kendisinin hem de vatandaşın başını ağrıtmakta." diyerek tepki gösterdi.

Karakola götürülen her iki vatandaş kısa süre sonra serbest bırakıldı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir