• DOLAR 32.602
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2492.838
  • ...
Silvan yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü görevine başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR-Silvan İmam Hatip Lisesi Müdürü iken Silvan Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Mehmet Ensari, yeni görevine başladı.

 

 

İLKHA'ya açıklamalarda bulunan Mehmet Ensari, Silvan'ın bundan sonra ihale ile değil eğitim ile anılan bir ilçenin olabilmesi, eğitim düzeyini, başarı düzeyinin yükseltilebilmesi için azami gayret sarf edeceğini söyledi.

Ensari konuşmasında,  Eğitim ve öğretimde Silvan ilçemizin başarı durumunu daha yukarılara taşımak için, Silvan'ın bütün eğitim bileşenleri ile ortak çalışacaklarını,  eğitim ile ilgili uğraşan sendikalarla beraber, ilçenin başarı çıtasını yükseltmek için çalışacaklarını ve asla eğitimde ötekileşmenin yapılmayacağını, liyakat esasının dikkate alınacağını belirtti.

Eğitim camiası olarak ister öğretmen ister hizmetli olarak  çalışanların, Silvan esnafı ve halkı, kendi öz güvenlerini zedeleyecek tüm olumsuzluklardan kaçınmaları için azami gayret göstermelerini beklediklerini ifade eden Ensari, öğrencilerimizin 12 yıllık eğitimleri sonucunda bir tercih kurbanı olmaması için uzman kişilerden, ister panel, ister konferans, ister bilgilendirme tarzında bilinçlendirileceğini ifade etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir