• DOLAR 32.591
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2429.026
  • ...
Gaziantep'te Filistin konulu resim sergisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Vefa Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Vefa-Der) siyonist israil’in katliamlarını kınamak ve gündemde tutmak için Demokrasi Parkı’nda 4 gün sürecek “Filistinli Kardeşlerimiz” isimli resim sergisi açtı.

Resim sergisi ile ilgili açıklama yapan Vefa-Der Başkan Yardımcısı Ali Kırmızı, “Sergimiz bu gün itibariyle başladı, gün boyunca devam edecek. Bu sergiyi açmamızdaki amaç Müslümanlar olarak kardeşlerimizin yanında olmaktır. Filistin’de yaşanan vahşeti resimlerle anlatarak halkımıza göstermek istiyoruz.”diye konuştu.

Sergiyi gezenlerin resimler karşısında bazen duygulandığını belirten Kırmızı, “Burada resimlere bakan kardeşlerimiz Filistin’de yaşanan zulmü bir nebze de olsa görüyorlar. En azından insanlarımızı bilinçlendiriyoruz. Sergimiz bu sabah itibariyle başlamasına rağmen halkımızın ilgisi bizleri memnun ediyor.  Gaziantep halkı gerçekten kardeşlerine sahip çıkan bir halk. Resim sergimizde duygulananlar, ağlayanlar ve gelip teşekkür edenler oluyor. Tüm Gazianteplileri sergimize davet ediyorum.” şeklinde konuştu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)  
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir