• DOLAR 32.575
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2427.253
  • ...
Yangında yaralanan 3 Suriyeli Kızıltepe'ye getirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Suriye’nin Dirbêsîyê kentinde bir iş yerinde çıkan yangında yanarak vücutlarında ağır derecede yanıklar oluşan 3 Suriyeli, Türkiye tarafındaki Şenyurt Kapısı’ndan geçişleri yapılarak Kızıltepe Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.


Edinilen bilgiye göre, Suriye’nin Dirbêsîyê kentinde bir iş yerinde bulunan mazot varilleri açıldığı sırada yangın çıktı. Yangında vücutlarında ağır derecede yanıklar oluşan Ciwan Mustafa, Dersim Mustafa ve Adnan Musko adlı Suriyeliler, Türkiye tarafındaki Şenyurt Kapısı’ndan geçişleri yapılarak Kızıltepe Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yaralı Suriyelilerin tedavileri için Türkiye'ye başvuru yapıldığı, Mardin Valiliğinin izin vermesinin ardından yaralıların ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesine getirildiği öğrenildi.

Hastaneden alınan bilgiye göre, yaralılardan Dersim Mustafa’nın ağız içinde yanık oluştuğu gerekçesiyle yer bulunduktan sonra bir yanık ünitesine sevk edileceği belirtildi. Yarılardan Ciwan Mustefa ve Adnan Musko’nun ise durumunun iyi olduğu, belli bir süre müşahede altında kalacakları kaydedildi. (Mehmet Aslan-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir