• DOLAR 32.318
  • EURO 35.121
  • ALTIN 2292.994
  • ...
Hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyredecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, ülkenin iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu,Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Artvin, Kars, Ardahan ve Iğdır çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Rize çevreleri ile Trabzon`un doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, güney kesimlerde, güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Ege kıyılarında yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığı artarak mevsim normalleri civarında seyredecek.

Bölgelerimizde hava:

Marmara: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney kıyılarında kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, doğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus hadisesi görülmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, doğu kıyıları ile Ordu ve Artvin çevrelerinin sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Rize çevreleri ile Trabzon`un doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Doğu Anadolu: Kuzey ve batısı parçalı ve yer yer çok bulutlu, Kars, Ardahan ve Iğdır çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir