• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Diyadin Devlet Hastanesinde çocuklar için oyun parkı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI – Ağrı’nın Diyadin ilçesinde bulunan Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde çocuklar için oyun parkı yapıldı.

Hastanenin 2’ci katında bulunan çocuk servisinde tedavi görmeye gelen, yatan hastalar veya refakatçilerin çocukları için hizmete sunulan oyun parkında bulunan çeşitli otun aletleri ile çocukların hoşça vakit geçirmeleri hedefleniyor.

Hastane tarafından yapılan açıklamada,” Refakatçileri ile birlikte mini parka gelen çocuklar, sırf bu iş için görevlendirilmiş olan bayan bir personelin gözetimi altında doyasıya eğleniyorlar. Tahtıravalliye binen, kaydıraktan kayan, salıncakta sallanan çocuklar, adeta parka gelmiş gibi doyasıya eğleniyorlar. Kız çocukları ise küçük evde oynuyorlar. Balık ve salıncak, kaydırak, basket potası ve çeşitli oyun gruplarından oluşan oyun aletleri oyun parkı sayesinde çocuk hastalarımızın hoşça vakit geçirip, hastane ortamından bir nebze de olsa uzaklaşarak, moral depoladıkları görüldü. “ denildi.

Hasta yakınları böylesi bir olanak sağladıkları için hastane yönetimine teşekkür ettiklerini belirterek, “ Hastanede tedavi gören çocuklarımızın yanı sıra, ziyaretçilerin çocukları, burada stresten uzak keyifli saatler geçiriyor. “ şeklinde konuştular. (Abdullah Ademi - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir