• DOLAR 32.596
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2495.215
  • ...
DEDAŞ kahvatlıda gazetecilerle bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) gazetecililerle kahvaltıda bir araya geldi.  Kahvaltıdan sonra DEDAŞ İnsan Kaynakları faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler veren DEDAŞ İnsan Kaynakları Koordinatörü Can Demir, “Bizim şu anki üzerinde durduğumuz konu tercih edilen bir şirket haline gelmek. Elemanlarımızın güvenli bir ortamda çalışabilmeleri için çok önemli tedbirler alıyoruz. Elemanlarımıza ders ve ekipman eğitimi vermeden sahaya çıkartmıyoruz. En önemli konulardan bir tanesi de sertifikasız ve kalifiyesiz kimseyi işte çalıştırmıyoruz” dedi.

Hem eğitim veren hem de çalıştıran bir kuruma sahip olduklarını belirten Demir, şöyle devam etti. “5 bin çalışanımız mevcut.  DEDAŞ Akademiyi kurduk. Yeni aldığımız beyaz yaka personeli yönelik olarak yöneticilik eğitimi başta olmak üzere ve özel sektörün istediği vizyonda ve hedef odaklı kişiler yetiştirme çabasındayız. Ayrıca personelimizin ileriye dönük sosyal projelerimiz var” diye konuştu.

Son günlerde Kızıltepe ve diğer şehirlerde yaşanan elektrik sıkıntıları ile ilgili sorulan bir soru üzerine: DEDAŞ Sözcüsü Gökçay Üstün, “Kamuoyunu ilerleyen günlerde kayıp-kaçak ve bu tür sıkıntılarla ilgili bilgilendireceğiz” ifadelerini kullandı. (Medeni Topaloğlu-Fikret Kavgalı-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir