• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İLKHA'nın haberi Suriyeli Meryem'e umut oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA- Geçtiğimiz haftalarda İlke Haber Ajansı  (İLKHA) tarafından “Suriyeli Meryem'in durumu yürek dağlıyor”  başlığıyla yayımlanan haber,  hayırseverleri harekete geçirdi.

Birçok hayırsever yapılan haberi okuduktan sonra Suriyeli Meryem ve ailesine yardımda bulunan Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası yetkililerini arayarak, küçük Meryem’e yardımcı olmak istediklerini söylediler.

Suriye'deki olaylarda üzerine düşen bombadan dolayı yüzü, sırtı ve vücudunun birçok yeri yanan 11 yaşındaki Meryem Amar’ın tedavisi için gerekli yardımı Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası aracılığıyla aileye ulaştıran yardımseverler isimlerinin açıklanmasını istemediler.

Suriyeli küçük Meryem’in yardım çağrısına duyarsız kalmayan yardımseverler Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası aracılığıyla Meryem’in tedavisi için bin 500 TL’lik bağışta bulundu.

 Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Derneği Genel Sekreteri Fettullah Özsoy,  “ Bu yardımı yapan hayırseverlere aracılığınızla teşekkür ediyorum. Tabi bununla birlikte bu haberin yapılıp duyurulmasında  da desteklerini eksik etmeyen İlke Haber Ajansı’na (İLKHA) da teşekkür ediyorum.” dedi.   (Zeki Aras/ Sezer Özer-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir