• DOLAR 32.492
  • EURO 34.956
  • ALTIN 2431.797
  • ...
El freni unutulan kamyonet  uçuruma düşüyordu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van’da el freni çekilmeyen kamyonet, kendiliğinden hareket edince 6 metre derinlikteki inşaat temeline düşme tehlikesi geçirdi. Temelin kenarındaki tümsekte son anda duran araç, çukura yuvarlanmaktan kıl payı kurtuldu.

Olay, saat 16.00 sıralarında Van Ağız ve Diş Hastanesi arkasında meydana geldi. Bir dükkânın önünde kasa yüklenen kamyonet, boş viteste unutulunca kendiliğinden hareket etti. Kontrolsüz ilerleyen kamyonet, belediye tarafından yapılan çok katlı otopark için kazılan 6 metrelik derinlikteki temelin kenarında tümseğe takılarak durdu.

Kamyonetin ortasının uçurumun kenarına sıkışması ile çukura düşmeyen kamyonetin, kurtarılması için çağrılan itfaiye ekipleri, kamyonetin çıkaramayacaklarını söyleyerek bölgeden ayrıldı. Daha sonra kamyonet sahibi tarafından çağrılan bir vinç, kamyoneti çıkardı.

65 AH 643 plakalı kamyonetin sahibi Şeref Çepe, aracın kendiliğinden hareket ettiğini belirterek, “Burada lastik sepetleri yüklüyorduk. Çocuğum da arabadaydı bize yardım ediyordu. O esnada ses duydum ve çıktığımda aracın çukurun yanında olduğunu gördüm. Aracın el freninin çekili olup olmadığını hatırlamıyorum. Aracın içinde kimse yoktu.” şeklinde konuştu.  (Hacı Yılmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir