• DOLAR 32.521
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2419.245
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- 29 Eylül perşembe Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:

OLAY GAZETESİ: Terör saldırılarına bölgeden tepki
ARAPDER Başkanı Kırboğa: "Son dönemlerde artan terör olaylarının yine birçok aileyi olduğu gibi tüm Türkiye`yi yasa boğduğunu dile getirdi.
ARAPDER Başkanı Kırboğa: ``Seçimlerde sorunları Meclis`e taşımak ve çözümü legal yollardan sağlamak için halktan oy isteyen ve seçilen BDP yöneticilerinin de bu gidişata `dur` demeleri ve akan kanın durması için azami gayret göstermeleri gerekir`` dedi.

GAP GÜNDEMİ: Urfa tarımın başkenti olacak
`2. Ulusal Antep Fıstığı - Badem Çalışma Grubu`` toplantısı, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasında başladı.

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) Bahçe Bitkileri Araştırmaları Daire Başkanı Dr. Nejdet Kaplan, Türkiye`de Antep fıstığı ve badem konusunda önemli bir potansiyelin bulunduğunu, bu konudaki araştırma çalışmalarına hız verip, bulguların sektörün bileşenleri tarafından kullanılmasını temin etmek gerektiğini bildirdi.

İPEKYOL: Gözaltı protestosunda Vali Güvenç kınandı
Sendika yöneticilerine yönelik operasyon sonucu gerçekleşen gözaltıları protesto etmek amacı ile Şanlıurfa`ya gelen kesk genel başkanı Lami Özgen,gün boyu ulaşmaya çalıştıkları Vali Güvenç`in görüşme taleplerine olumlu yanıt vermemesini eleştirdi.

Şanlıurfa SEMBOL: İLK BETON FAKIBABA`DAN
Şanlıurfa Belediyesi`nin Dağ Eteği Bölgesi`nde personelleri için yaptıracağı 300 konutun temelini düzenlenen törenle attı.300 daireden oluşan inşaat çalışmasının temelini Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba,beton butonuna basarak başlattı.Bu arada inşaat çalışmasının 2014 yılının sonlarına doğru tamamlanması hedefleniyor.

Ali Durmaz-İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir