• DOLAR 32.494
  • EURO 34.566
  • ALTIN 2496.35
  • ...
İznik'te doğalgaz çalışmaları başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Yıllardır yapılması beklenen ve bir türlü sonuca ulaşmayan doğalgaz'da ilk kepçe vuruldu. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ilk kepçeyi Selçuk Mahallesi Toplu Konutlar mevkiinde vurarak doğalgaz altyapı çalışmaları başladı.


Bursagaz yetkilileri ile birlikte yapılan son toplantıdan sonra yüklenici firma yetkileri ile de başkanlık makamında bir toplantı gerçekleştiren Belediye Başkanı Sargın çalışmaların hangi aşama ve kademelerle yapılacağı konusunda bilgi aldı. Yapılacak çalışmaların İznik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile koordineli şekilde yürütülmesini, çalışma yapılacak bölge hakkında önceden bilgilendirme yapılarak mahalle ve sokak sakinlerine bilgilendirilmesi talimatı verdi.

Doğalgaz çalışmalarına ilk kepçeyi vuran Başkan Sargın, "İlçemize doğalgaz hayırlı olsun. Bu gün itibari ile doğalgaz altyapı çalışmalarımız başladı. İlçemizde çalışmalar üç koldan devam edecek. Hava şartlarının iyi gitmesi durumunda 2015 yılının başlarına kadar bitmesi planlanmakta" dedi. (Sezer Özer-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir