• DOLAR 32.534
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2432.89
  • ...
`Amacımız çocuklara dini değerlerin önemini anlatmak`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- “Gel Bu Yaz Kur’an-ı Gönlüne Yaz” sloganıyla Eyyübiye Belediyesi ve Eyyübiye Müftülüğünün ortaklaşa düzenleyeceği “Kur’an Kursları Bilgi Yarışması” Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.

333 Kur’an Kursuna bağlı 11 bin 560 Kur’an Kursu talebesinin katılacağı ödül töreninde öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtılacak. Kız öğrenci ve erkek öğrencilerin ayrı kategoride değerlendirildiği ödül töreninde öğrencilere Tablet PC, Bisiklet ve Notebook’un aralarında bulunduğu çeşitli hediyeler verilecek. 35 kişiye Tablet PC, 100 kişiye Bisiklet ve 3 kişiye de Notebook’un verileceği ödül töreni 21 Ağustos 2014 Perşembe Günü saat 10.00’da Gap Arena Stadı Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek.

Ayrıca yarışmaya katılan 11 bin 560 öğrenciye de çeşitli hediyeler dağıtılacak.

Düzenlenecek olan Kur’an Kursları Bilgi Yarışması Ödül Töreniyle ilgili bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, tüm Şanlıurfalıları Perşembe günü düzenlenecek olan bilgi yarışması ödül törenine davet etti. 

Ekinci, Eyyübiye Belediyesi ve Eyyübiye Müftülüğü olarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğu içinde olduklarını belirterek, “333 Kur’an Kursunda toplam 11 bin 560 öğrencimizin katıldığı bu faaliyette amacımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bunu alışkanlık haline getirmeleridir. Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor olması da bize mutluluk veriyor. İnşallah bu faaliyetin devamı örnek teşkil eder. Ve bu tarz faaliyetler Türkiye genelinde yapılmaya başlanır. İlkini Gap Arena Kapalı spor Salonunda düzenliyoruz. Amacımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza dini değerlerimizin ne kadar önemli olduğunu ve bu dini değerlerimize sahip çıktıklarında onları nasıl bir gelecek beklediğini az da olsa yaşatabilmek ve diğer çocuklarımıza örnek teşkil etmesini sağlamaktır.’’ Dedi.  ( Mustafa Bikeç- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir