• DOLAR 32.423
  • EURO 35.127
  • ALTIN 2327.911
  • ...
Konya Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Konya`da yayımlanan bazı gazetelerin bugünkü haber başlıkları şöyle;

Memleket: "Şimdi Rektör Olmak Kolay, En Ağır Bedelleri Ben Ödedim"
S.Ü Rektörü Prof Dr. Süleyman Okudan, üniversite için yapılabilecek her türlü fedakarlığı yaptığını ve en ağır bedelleri ödediğini kaydetti.

Okudan, "Misyonumu tamamlayarak görevi bırakacağıma inanıyorum. Ahmet Kağan Karabulut`u, Hakkı Gökbel`i, Mustafa Şahin`i kabiliyetlerine inandığım için atadım. Hakkı Gökbel benim değil eşimin desteklediği adaydır. Rektör adayları sadece yapacaklarını anlatsınlar. Bizim açtığımız kapılar kimsenin yüzüne kapanmasın. Selçuklu Tıp hepimizin eseri.``dedi.

Merhaba: "Fitneciler Panikte"
İnsanlık değerlerini hiçe sayan; bebekleri, hamile kadınları bile katletmekte sakınca görmeyen fitneci terör örgütünün son eylemleri, güç ispatlama çabasını ve paniğini yansıtıyor.

Anadolu Manşet: "Aşk Engel Tanımadı"
Ailevi çöküşlerin yaşandığı bu dönemde, bu çiftin birbirlerine bağlılığı örnek oluyor. Doğuştan bacakları olmayan Feride`yi kaçırarak evlenen Veli Çalışkan, ailesinden başlayarak önüne çıkan bütün engelleri yendi. 17 yıldır evli olan çiftin 3 çocukları bulunuyor.

Yeni Konya: "Dillere Destan Mutluluk"
Konya`da doğuştan her iki bacağı olmayan 3 çocuk annesi Feride Çalışkan`ın 17 yıl önce ailelerin karşı çıkmasına rağmen hayatını birleştirdiği hiçbir sağlık problemi olmayan eşiyle yaşadığı mutluluk herkese örnek gösteriliyor.

M. Sait Adiyaman - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir