• DOLAR 32.567
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2427.958
  • ...
İntihar eden eşini kurtarmak isterken kendisi öldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Kısa süre önce evlenen bayan,  iddiaya göre, kocasıyla annesinin bakımı konusunda tartıştı. Tartışan bayan nehre atlayarak intihara teşebbüs etti. Onu kurtarmak için peşinden Seyhan nehrine atlayan kocası ise boğularak hayatını kaybetti.

İddiaya göre, ilk eşinden ayrılan Celal Polat,  Seval Polat ile kısa süre önce evlendi. Ancak Seval Polat yatalak olan annesinin bakımı için sık sık hastaneye gitmeye başlayınca kocası tarafından birazda evinle ilgilen diye uyarıldı.

Son olarak hastaneye yatırılması gereken annesinin yanında kalmak isteyen Seval Polat’a izin vermeyen koca Celal Polat, tartıştığı eşinden intihara gidiyorum diye bir mesaj aldı.

Nehir kenarında eşine yetişen Celal Polat eşini ikna etmeye çalıştı. Fakat kadın suya atladı. Ardından kocası onu kurtarmak için peşinden Seyhan nehrine atladı. Bağrışmalar üzerin olay yerine gelen çevre halkı suda çırpınan Seval Polat’ı kurtarırken, koca Celal Polat ise akıntıya kapıldı.

 Numune Hastanesine kaldırılan Celal Polat tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir