• DOLAR 32.592
  • EURO 34.823
  • ALTIN 2411.99
  • ...
"Gazze umudunu kaybetmesin"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Yaptığı açıklama ile Gazze’ye  destek amaçlı başlatılan yardım kampanyası hakkında bilgi veren Kızılay Solhan Şubesi Başkanı Eşref Canlı, vatandaşlardan destek istedi.

Açıklamasında Canlı, “Gazze’de yaşanan insanlık dramına beraberce şahit oluyoruz. Vicdanımızın kabullenmeyeceği görüntüler, gözlerimizden kalplerimize bir kurşun gibi ilerliyor. Filistin’deki acılara son vermesek bile yaraları sarmak için bir kez daha görev başındayız. Bugün bölgede yaşanan çatışmalar ve insan ıstırabı, aslında bugünün meselesi değil uzun yılların meselesidir. Gazze’nin adı kan ve gözyaşı ile anılıyor, insani değerler paydasında buluşan biz Kızılaycılar, geçmişten günümüze insanlığın test edildiği bu zaman da yardım elimizi bir kez daha Gazze’ye uzatıyor. “Gazze Umudunu Kaybetmesin” sloganı ile başladığımız yardım kampanyası ile bölgenin acil ihtiyaçları olan Gıda malzemelerini ve ilacı mazlumlara ulaştıracağız.” dedi.

Gazze’ye yardım konusunda Solhanlılardan destek isteyen Canlı, “Filistin’e yardım etmek isteyen hayırseverlerimiz ile acı içindeki kardeşlerimiz arasında köprü olacağız, Türkiye Kızılay’ın gücünün temeli olan şubelerimize tarihi bir görev düşüyor. Solhanlı kardeşlerimizin katkılarına ihtiyacımız vardır. İnsanlık adına en değerli hizmetlerimizden biri de Gazze’ye yardım etmektir. Bölgedeki ihtiyaç sahipleri adına umudumuz, sizlerin her zaman ki duyarlılığınızı bir kez daha sergilemeniz ve bu kampanyayı sahiplenmenizdir. Kampanya ile ilgili tanıtım ürünleri genel olarak afiş ve tanıtım olarak elimizdeki imkânlarımızı seferber etmeye çalışacağız. Bu zorluklar nedeniyle bölgemizdeki yardım severlerden bağış taleplerimizin ayni değil, nakdi bağışlardır. Toplanacak nakdi yardımlar bölgedeki mazlumların acil ihtiyaçlarını en faydalı şekilde gidermek için kullanılacaktır. Allah rızası için gereken hassasiyeti göstereceğinize olan inancım tamdır.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir