• DOLAR 32.44
  • EURO 35.43
  • ALTIN 2330.66
  • ...
Anne ve Oğlu Derede Boğuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ankara`nın Güdül ilçesinde piknik yaptıkları sırada dereye giren çocuğunu kurtarmak isteyen anne ile erkek kardeşi boğularak hayatını kaybetti.

Olay, dün öğle saatlerinde Güdül ilçesi Meyvebüyü köyü yakınındaki derede yaşandı. Murat Bilgin ile kız kardeşi Dilek Çevik, eş ve çocuklarını da alarak piknik yapmak üzere dere kenarına geldi. Piknik sırasında Çevik’in küçük çocuğunun gözlerden kaybolduğu fark edildi. Arama sırasında çocuğun su içinde olduğunu gören anne Çevik, kardeşi Murat Bilgin ve Bilgin’in eşi, çocuğu kurtarmak için panik içinde suya atladı. Çocuğu sudan güçlükle kurtaran Çevik ile Bilgin bu kez kendileri akıntı ile boğuşmak durumunda kaldı. Murat Bilgin’in eşi ise suyun içerisinden kendi imkanları ile çıkabildi. Suda çırpınan iki kardeşi kurtarmak için bu kez piknik alanındaki diğer yakınları suya atladı. Ancak tüm çabalara rağmen kurtarma çalışması başarılı olamadı.

Olay yerine çağrılan jandarma ve sağlık ekipleri, dere içerisindeki kardeşleri kıyıya çıkardı. İlk müdahale sonrasında Bilgin ile Çevik, ambulansla Güdül Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Doktorların tüm çabalarına rağmen iki kardeş kurtarılamadı. Olayı duyup hastaneye gelen yakınları sinir krizi geçirdi.

CİHAN

Bu haberler de ilginizi çekebilir