• DOLAR 32.527
  • EURO 34.815
  • ALTIN 2429.704
  • ...
Cuma namazında 30 bin TL’lik soygun
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Alınan bilgiye göre, Esenyurt’ta cuma namazını kılmak için aracını cami önüne park eden Berat Kopuz isimli vatandaş namaz çıkışında büyük bir şok yaşadı. Tekstil sektöründe çalışan Kopuz, 30 bin TL değerinde giyim eşyasını aracına yükledikten sonra Esenyurt’ta bulunan Alkop Camii’ne cuma namazını kılmak için gitti.

Aracını cami önünde yol kenarına park eden Berat Kopuz, namaz çıkışında araç kapılarının zorlandığını ve arka camın kırılarak araçtaki 30 bin liralık giyim eşyasının çalındığı gördü. Büyük bir şok yaşayan Kopuz, olay sonrası polise haber verdi. Yapılan incelemede hırsızlık anının çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdığı belirlendi.

Cuma namazı saatinde yaşadığı hırsızlık sonucu mağdur olduğunu ifade eden Berat Kopuz, “Camiye yakın bir firmadan malımızı aldık. İçinde çantaların olduğu 5 kolinin yaklaşık fiyatı 25 bin TL. Onun dışında 5 bin TL değerinde tekstil malzememiz vardı. Cuma namazını kılmak için aracımı park ettim ve namazdan sonra aracımın arka camının kırıldığını gördüm. Camı kırdıktan sonra merkezi kilidi açıp araçtaki bütün ürünleri almışlar. Maddi ve manevi olarak zor durumdayız. Hırsızlıların bir an önce yakalanmasını istiyoruz” dedi.

Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen hırsızların yakalanması için polisin çalışmaları sürüyor.

Kaynak: İHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir