• DOLAR 32.333
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2280.994
  • ...
`CHP`li Vekiller Erdoğan`a Oy Verdi`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP`nin eski MYK üyelerinden, Deniz Baykal`ın en yakınında bulunmuş isim olan Savcı Sayan, katıldığı özel bir televizyon programında CHP`yi topa tuttu.

Kemal Kılıçdaroğlu`nun yürüyen bir felaket olduğunu söyleyen Sayan, Ekmeleddin İhsanoğlu tercihinin CHP`ye bazı kesimler tarafından dayatıldığını, eline tutuşturulan zarfı açana kadar Kılıçdaroğlu`nun bile bu isimden haberdar olmadığını iddia etti.

HER İSLAM ÜLKESİNİN BAŞINDA BİR EKMELEDDİN İHSANOĞLU VAR

Savcı Sayan, "her İslam ülkesinin başında bir Ekmeleddin İhsanoğlu var. Türkiye`nin başına da getirmek istediler" ifadelerini kullanırken, 15-20 CHP`linin Ekmeleddin İhsanoğlu`na değil, Recep Tayyip Erdoğan`a oy verdiğini söyledi.

Sayan şöyle konuştu:

Kılıçdaroğlu şimdi çıkmış, "38 52`den büyüktür" diyor. Haydaa! 38 52`den nasıl büyük oluyor? Yanıbaşındaki rakam ustası, matematik ustası Emrehan Halıcı Bey`e sorsa, belki mantık dersinden bir şeyler anlatır. 38 mi büyük, 52 mi büyük?

Ben de diyorum ki, 14 parti + dış güçler +bütün Tayyip Erdoğan düşmanları küçüktür RTE. Benimki mantıklı.

15-20 CHP`Lİ VEKİL RECEP TAYYİP ERDOĞAN`A OY VERDİ

Partim CHP, oyum RTE derken birçok dava arkadaşımdan destek aldım. 15-20 tane milletvekilinin Recep Tayyip Erdoğan`a oy verdiğini biliyorum. Bizzat beni aradılar. Şu anda hali hazırda CHP milletvekili bu isimler.

"PARTİM CHP, OYUM RTE"

Savcı Sayan, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde, bir minibüsün üzerine kendi fotoğrafını bastırıp, "partim CHP, oyum RTE" sloganı yazdırmıştı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir