• DOLAR 32.334
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2296.392
  • ...
Polis Polisi Taşladı, Vatandaş İzledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Isparta Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen ve gösterici gibi davranan polislerin, meslektaşlarına taş ve molotof kokteyli attığı tatbikat, vatandaşlar tarafından da ilgiyle izlendi.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Gülcük Elmalık Tesisleri`nde, toplumsal olaylar ve izinsiz gösterilere müdahaleyle ilgili tatbikat yapıldı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü`nde görevli polis memurlarının ısınma hareketleri yapmalarının ardından başlayan tatbikatta, gösterici rolünü üstlenen polisler, meslektaşlarına taş attı.

Daha sonra çöp konteynerleri ve kasalarla yol kapatan ve slogan atarak yürüyüşe geçen grup, Çevik Kuvvet ekiplerine molotof kokteyli ve taşlarla saldırdı. Dağılmaları yönünde uyarılan gruba, uyarıları dikkate almamaları üzerine sis bombası atıldı ve panzerlerle müdahale edildi. Tatbikat sonunda etkisiz hale getirilen grup üyeleri, Çevik Kuvvet ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis otobüsüne bindirildi.

Tatbikat, vatandaşların da ilgisini çekti. Tesislerin çevresindeki binalarda oturan vatandaşlar, binaların çatı ve balkonlarından tatbikatı izledi. Bazı vatandaşlar ise cep telefonlarıyla tatbikatı görüntüledi.



Bu haberler de ilginizi çekebilir