• DOLAR 32.574
  • EURO 34.941
  • ALTIN 2426.025
  • ...
Şişme havuzlara yoğun ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Kızıltepe ilçesinde Ağustos ayının kavurucu sıcaklarının yaşandığı bu günlerde seyyar şişme havuzlara olan yoğun ilgi esnafı sevindiriyor.

Kızıltepe ilçesinde hava sıcaklarının 45 dereceyi geçtiği ilçe merkezinde bunun yanı sıra sürekli elektrik dalgalanmaları ve elektrik kesintileri de eklenince dayanılmaz bir hal alırken. Sıcaklardan en çok etkilenen çocukların serinlemesi için şişme havuzlara rağbet olması ise esnafı memnun ediyor.

Seyyar havuz satışı yapan esnaflardan Şeyhmus Demir, "Malumunuz bugünlerde Kızıltepe sıcaklıkları çekilmiyor. Yaz mevsiminde en çok satışını yaptığımız şişme naylon havuzlardır. Herkesime göre havuz çeşitleri bulunduruyoruz. Havuzların 3 çeşidi vardır. Küçük, orta ve büyük. Aileler de bu sıcak günlerde çocuklarını serinletmek için portatif seyyar havuzları alıyorlar hatta büyük havuzlara yetişkinlerde girebiliyor. Ortalama günde 25-30 havuz satıyoruz. En çok sattığımız havuz çeşidi küçük olanlardır. Çocuklar için genelde bunlar tercih ediliyor. Şişme havuzların fiyatları ise 10 TL'den 100 TL'ye kadar değişiyor. Ve içine su doldurarak çocuklar içerisine girip serinliyorlar bizler seyyar havuzların satışlarından dolayı memnun olurken alanlar ise serinledikleri için seviniyorlar.” dedi.  (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir