• DOLAR 32.59
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2498.927
  • ...
"Samimi-Yet Projesi"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN –Mardin ve ilçelerinde yetimlere yönelik “Samimi-Yet Projesi” hayata geçiriliyor. Konu ile ilgili Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, ilçe kaymakamlarıyla toplantı yaptı.

Toplantıda konuşan Vali Taşkesen, "Biliyoruz ki; hanelerin en hayırlısı içinde yetim bulunan ve yetime ikram edilen evdir. Biz de bu evlere ortak olmak için çeşitli faaliyetler yapmaya çalışacağız. Zaman içerisinde neler yapabileceğimize dair faaliyetlerimizi çeşitlendireceğiz. Biz bu kervanı yola çıkardık. Biz olsak da olmasak da bizden sonra gelen meslektaşlarımızın sonlandırmayacağı bir projedir. Biz milletimizin bu duyarlılığa sahip olduğunu biliyoruz." diye konuştu.

Artuklu Kaymakamı Soner Karataşoğlu, proje ile ilgili sunum yaparak, Artuklu ilçesinde yetimlere yönelik gerçekleştirilen faaliyetleri anlattı.

Toplantıya Vali Taşkesen, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Peltek, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ve İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Nurettin Özdener katıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir