• DOLAR 32.525
  • EURO 34.855
  • ALTIN 2428.403
  • ...
Twitter İle Görüşme 25 Ağustos`ta
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ile Twitter üst düzey yetkilileri, 25 Ağustos`ta Ankara`da bir araya gelecek.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, BTK ile Twitter yetkililerinin 25 Ağustos`ta yapacakları görüşmede, Twitter`ın Türkiye`de ofis açması, vergilendirme, kişilerin hak ve hürriyetleri kapsamında yaptıkları şikayetlere muhatap bulunabilmesi adına yürütülen çalışmalar ele alınacak.

BTK Başkanı Tayfun Acarer ve beraberindeki heyet ile Twitter`ın Uluslararası Kamu Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Colin Crowell arasındaki ilk görüşme 14 Nisan`da gerçekleşmişti.

Acarer ve beraberindeki heyet, Twitter Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Kamu Politikaları Direktörü Sinead McSweeney başkanlığındaki heyet ile 21 Mayıs`ta İrlanda`nın başkenti Dublin`de ikinci kez bir araya gelmişti. Dublin`deki ikinci görüşmede en somut gelişme, "Türkçe canlı destek hattının kısa süre içinde devreye gireceğinin" açıklanması olmuştu.

Acarer, Ankara`daki ilk toplantıyla Twitter ile resmi temasın sağlandığını, ikinci toplantıda ise teknik konulara girildiğini belirtmişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir