• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"Bursa en çok yaşanmak istenen şehir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA – Genç MÜSİAD üyeleriyle Kültürpark’ta bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, belediyecilik deneyimlerini genç iş adamlarıyla paylaştı. Başkan Altepe; “Bursa, vatandaşların torunlarının da yaşamasını istediği bir şehir. Bursalılar, Bursa’nın değerini biliyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Altepe, Bursa’nın güçlü ve dinamik bir kent olduğunu dile getiren Başkan Altepe, “Bursa, çok göç alan bir şehir. Yapılan araştırmalara göre de vatandaşların, torunlarının da yaşamalarını en çok istediği şehir Bursa çıktı. Bu da Bursalıların Bursa’nın güzelliğinin, değerinin farkında olduğunu ve gelecekte de bu şehirde yaşamak istediklerini gösteriyor. Bu, önemli bir işaret. Bizler de Bursa için üzerimize düşeni yapmalıyız. Bu şehrin gerçek anlamda tanıtılması, gelişmesi ve kalkınması için tüm Bursalılara çok iş düşüyor” diye konuştu.

MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Hasan Çepni ile Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aslan, ilerleyen zamanlarda ortak projelerin gerçekleştirileceğini umduğunu söyledi. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir