• DOLAR 32.528
  • EURO 34.777
  • ALTIN 2496.854
  • ...
DAKA toplantısı Muş'ta yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Doğu Anadolu Kalkınma Ajansının (DAKA) Ağustos ayı olağan toplantısı DAKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Bitlis Valisi Orhan Öztürk’ün başkanlığında yapıldı.

Muş Valiliği toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Van İl Valisi Aydın Nezih Doğan, Muş İl Valisi Vedat Büyükersoy, Hakkâri İl Valisi Yakup Canbolat, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Van TSO Başkanı Necdet Takva, Bitlis TSO Başkanı Davut Tezcan, Hakkâri TSO Başkanı Servet Taş, DAKA Genel Sekreter Vekili Emin Çakay katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Muş Valisi Vedat Büyükersoy Ajansın devam etmekte olan faaliyetlerinin değerlendirildiğini ve gündemin 2015 yılı bütçe görüşmeleri olduğunu söyledi.

Ajansın gün geçtikçe başarılarının arttığını ifade eden Vali Büyükersoy; "Ajansımız, her geçen gün başarılı çalışmalarını sürdürmekte ve bölgemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasında yüklendiği misyonunu üstün bir özveriyle yerine getirmektedir. Yönetim Kurulu ve Kalkınma Kurulu üyeleri ile genel sekreterimiz başta olmak üzere ajansın tüm personelini gerçekleştirmiş oldukları gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca rahatsızlığı nedeniyle toplantıya katılamayan DAKA Genel Sekreteri Dr. Emin Yaşar Demirci’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” dedi.

Toplantı çalışmalar üzerinde yapılan değerlendirmelerle devam etti. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir