• DOLAR 32.365
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.103
  • ...
Kudüs Seriyyeleri: Tel Aviv Bize Sderot Gibidir, Dinomo`yu Vururuz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Açıklamasına "Siyonistlerin savaş sırasında Gazze`den bu denli bir mukavametle karşılaşacaklarını tahmin etmediklerini"söyleyerek başlayan Ebu Ahmed, "Direnişin füzelerinden kendilerini güvende zannediyorlardı" diyerek açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Yüzlerce füzeyi bir anda topraklarında gören israilliler büyük bir şok yaşayarak, ardı ardına patlaamalarda kendilerini kaybettiler, daha sonra uzun menzilli füzeleri ateşlediğimizde 4 milyon Yahudi sığınaklara girmek zorunda kaldı. Düşman daha sonra bu füzelerin etkisini ve verdiği zaiyatı saklamaya yöneldi"

Siyonistlere 2. büyük sürprizlerinin ise kara savaşı kararından sonra yaşatıldığını belirten Kudüs Tugayları sözcüsü, direnişin tünellerindeki stratejik derinliği farkedemeyen siyonistlere ardı ardına darbeler vurulduğunu hatırlatarak, onları tüneller vasıtasıyla bir kez daha şaşırttıklarını kaydetti.

Daha sonra konuşmasına Burak 70 füzelerinin özelliklerinden bahsederek devam eden Ebu Ahmed sahip oldukları diğer M-75 ve Fecr 5 füzeleriyle 95 kilometre uzaklıktaki Netanya gibi kentleri de vurabileceklerini belirtti.

Kudüs Tugayları sözcüsü Ebu Ahmed, Tel Aviv`in vurulmasının artık çok normal bir şey olduğunu, abartı olmadan 6 km uzaklıktaki Sderot ile Tel Aviv`in vurulmasının arasında hiç bir fark olmadığı belirtti.

"Tel Aviv`i de Sderot`u vurmak kadar kolay"olduğunu söyleyen sözcü, Dimona nükleer tesislerini vurmakla tehdit etti, siyonistlerin böyle bir durumda yaşayacakları felaketi çok iyi bildiklerini belirterek oralara ulaşabilecek füzelerin olmadığı yalanıyla kendilerini ve vatandaşlarını kandırmaya çalıştıklarını söyledi.

Emin olabilirler toprağın altında oralara ulaşabilecek yüzlerce füze var diyen Kudüs Tugayları sözcüsü, "Biz bu mesajı savaş sırasında Knesset binası, Genelkurmay Başkanlığı Binası ve Netanyahu`nun Kudüs`te yapmış olduğu basın açıklaması sırasında ateşlediğimiz füzelerle verdik." dedi. 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir