• DOLAR 32.568
  • EURO 34.78
  • ALTIN 2487.984
  • ...
Midyat'ta çöp depolama yeri taşınacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Midyat açık cezaevi ve Midyat Devlet Hastanesinin yakınında bulunduğu için çeşitli sıkıntılara sebep olan çöp depolama alanının taşınması için çalışma başlatıldı.

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu çöp depolama alanının insan sağlığını olumsuz yönde etkilemesi nedeni ile bulunduğu bölgeden taşınması noktasında bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Nasıroğlu, çöp depolama alanı için yeni bir yer aradıklarını ve bir hafta içerisinde çöp alanını boşaltacaklarını ifade etti.

Nasıroğlu konuşmasının devamında, “Yeni bir yer arıyoruz. Bir hafta içerisinde eski çöp alanını komple oradan kaldıracağız. Çöp toplama alanının şehir merkezine yakın bir yerde olması herkesi rahatsız etmektedir. Hem bizleri, hem cezaevindeki mahkûmları, hem de hastanedeki insanları rahatsız ediyor. İnşallah en kısa zamanda olaya çözüm getireceğiz ve bir neticeye ulaşacağız.” dedi.

Çöp depolama alanının ilçe merkezine yakın olması ve Açık Cezaevi ile Devlet Hastanesinin yanında olması tutuklular ve hastaların tepkisine neden olmuştu. (Adnan Oğuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir