• DOLAR 32.61
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2498.654
  • ...
Yatırım değerlendirme toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Yatırım Değerlendirme Toplantısı Batman Valisi Azmi Çelik başkanlığında İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonuna yapıldı.

Vali Azmi Çelik başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya;  vali yardımcıları, il özel idaresi genel sekreterliği, milli eğitim müdürlüğü, gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü ile çevre ve şehircilik müdürlüğü, DSİ 103. Şube Müdürlüğü, karayolları şube şefliğinin yetkilileri katıldı.

İlde yapımı devam eden ve proje aşamasında olan yatırımların görüşüldüğü toplantı, Vali Çelik’in açılış konuşmasıyla başladı.

Çelik, kamu yöneticilerine hitaben yaptığı konuşmada; kamu yatırımlarının önemine değinerek yatırımcı kuruluşlarının görev ve sorumluluklarını yerine getirmeleri konusunda gerekli çabayı göstermelerini istedi.

Toplantıda, daha sonra tek tek söz alan kurum yöneticileri tarafından Çelik’e, yapımı devam eden okullar, yollar, spor tesisleri, içme suyu, sulama, kanalizasyon ve çevre düzenlemesi gibi kamu yatırımları hakkında bilgiler verildi.

Toplantı sonunda Çelik, yapımı devam eden ve yapılacak kamu yatırımlarının, belirlenen hedef ve nitelikte tamamlanması için kurum yetkililerine sıkı denetim ve gerekli koordinasyonun sağlanması konusunda hassasiyetlerini dile getirdi. (M. Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir