• DOLAR 32.478
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2434.67
  • ...
Siber Mücahitler israil`i 1 milyon 200 Bin Dolar Zarara Uğrattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Kendilerine Kamu Güvenlik Türkiye Hack grubu adını veren ekip, önceki gece israil’in önemli birçok web sitesini hackledi. Yaptıkları operasyonu Facebook hesabından duyuran Kamu Güvenlik Türkiye Hack grubu hesaplarından yaptıkları açıklama da 1. 200.000 dolar zarar verildiğini belirttiler.

Operasyonun 2 gün sürdüğünü dile getiren Kamu Güvenlik Türkiye Hack Grubu yaptıkları açıklama da  “Yaptığımız Operasyon Sonucu İsrail Genel Bakanlıkların Bulunduğu Site Kapatılmıştır. 1.200.000 $ Zarar Verilmiştir Umarız ki Tekrar Aktif Olur ve Tekrar Zarar Vermek için Kapatırız Sunucularını .)” denildi.

israil’in hacklenen siteleri şöyle: http://www.gov.il/ - http://israel.gov.il/http://www.guides.gov.il/http://oz.gov.il/ http://first.gov.il/ http://search.gov.il/

SERİ KATİL KİRALAMA VE UYUŞTURUCU TEMİN EDİLEN SİTELER DE HACKLENDİ

Öte yandan Kamu Güvenlik Türkiye Hack Grubu israil’e yaptıkları operasyonun yanında Türkiye içinde faaliyet gösteren seri katil kiralama, uyuşturucu temin etmek için kurulan web siteleri de hackledi.

Kamu Güvenlik Türkiye Hack Grubu Facebook hesabından seri katil kiralama ve uyuşturucu temin edilen sitelerin kapatıldığını duyurdu. Grup yaptıkları duyuruda kapatılan web sitelerin linklerini ve ne tür faaliyet içinde olduklarını da paylaştı. Türkiye Hack Grubu’nun konuyla ilgili Facebook hesaplarından yaptıkları açıklama şöyle; “Seri Katillere ve Uyuşturucu Tacirlerine Kamu Güvenlik Türkiye Darbesi!.. Seri Katilleri insanlara meslek edinmek gibi iyi bir halde gösteren oluşum tarafımızca çökertilmiştir. Uyuşturucu satışı da gerçekleştirilen oluşumun tarafımızca bilgileri sızdırılmış olup gerekli yerlere bildirilmiştir.”

Çökertilen siteler arasında seri katilleri tanıtma platformu, cinayet işlemek için bulunabilecek araç ve gereçlerin satışını yapan, cinayet işlemek üzere kişi başına verilen para ödüllü veren ve uyuşturucu ticaretinin yapıldığı web siteleri de bulunuyor. Ayrıca Kamu Güvenlik Türkiye Grubu yaptıkları açıklama da site sahiplerinin arasında Türkler’in de olduğunu belirtirken“operasyonlarımız sürecek” notu düşüldü. Kamu Güvenlik Türkiye Ekibi “Rio DeL & SanalHacker & Gazi Osman Paşa & HackerJunkies & Mikro Türk & Mongol & Hollowman” takma isimlerden oluşuyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir