• DOLAR 32.57
  • EURO 34.893
  • ALTIN 2426.362
  • ...
Hedefimiz hafızlık müessesini canlandırmaktır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 

ŞANLIURFA- Türkiye’nin 7 bölgesinden yedi hafızın katılacağı program önümüzdeki Cumartesi günü akşam namazından sonra düzenlenecek. Şanlıurfa Müftüsü İhsan Açık,  Balıklıgöl’ deki Mevlidi Halil Camisinde düzenlenecek etkinliğe tüm Şanlıurfalıları davet etti.

Akşam namazından önce misafirlere Halil İbrahim sofrası serileceğini belirten Açık, bu programın ana hedefinin hafızlık müessesesini canlandırmak olduğunu söyledi. Açık, ”İlimizde yapılacak Hafızlık Yarışmasının sebeplerinden birisi de hafızlığı teşvik etmektir. Muhakkak izleyiciler arasından aileler çıkıp diyecektir bende kızımı, oğlumu hafızlık kursuna göndereyim. Bu da bizim amacımız umarız birileri etkilenip onlar da çocuklarını hafızlığa gönderirler. “ dedi.

Şanlıurfalıların gecen yıl yapılan Ezan Finaline yoğun teveccüh göstermelerinin bu yıl ki Hafızlık Finalinin Şanlıurfa’da yapılmasına olumlu katkı yaptığını ifade eden Açık, tüm Şanlıurfalıları yapılacak bu güzel etkinliğe davet ettiğini söyledi.(Mustafa Bikeç-Sedat Kuşulay-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir