• DOLAR 32.52
  • EURO 34.799
  • ALTIN 2432.899
  • ...
`Boykot silahını kullanmaya devam edelim`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Siyonist israil’in Filistin’de yaptığı katliamlara tepkisini gösteren Dünya Dilleri Merkezi ve Yeryüzü Halkları Dostluk Vakfı İstanbul Eyüp camii önünden barış ve dostluk yürüyüşü başlattı.

“İsrail düşmanlık tohumları ekiyor”

Konu ile ilgili basın açıklamasını okuyan Dünya Dilleri Merkezi ve Yeryüzü Halkları Dostluk Vakfı Genel Başkanı Selamettin Tellioğlu, İsrail’in düzenlediği saldırılar konusunda, “Bugün görülüyor ki dünyada barış ve huzuru bozan ve düşmanlığı sürekli körükleyen İsrail hiçbir insani değer tanımadan Filistin halkına yıllardır hayatı zindan ettiği gibi bu gün de insanları acımasızca katletmeye ve düşmanlık tohumları ekmeye devam etmektedir.” dedi.

Eyüp Camii önünden başlatılan barış ve dostluk yürüyüşü ile ilgili açıklamada da bulunan Tellioğlu, “12 Ağustos günü saat 12.00’de Eyüp sultan camii önünden yürüyüşümüzü başlatıyoruz. Bisiklet ve diğer araçlar ile İstanbul’un bütün ilçelerini dolaşıp, 26 Ağustos saat 12.00’de Kadıköy Haydarpaşa tarihi tren istasyonundan yürüyüşe devam edilecektir” ifadelerini kullandı.

“Boykot silahını kullanmaya devam edelim”

Son olarak da İsrail mallarını boykot edilmesi gerektiğini belirten Tellioğlu, “Dünyanın en güçlü silahı olan ve insan öldürmeyen, insan eğitip adam eden boykot silahını kullanma görevine tüm insanlığı davet ediyoruz. İşgalci İsrail’in bütün mal ve hizmetlerini, bunlar bu zulümlerinden vazgeçinceye ve hakka tabi olup dost oluncaya kadar, dünyada mazlum milletlerin bu silahı kullanması bilincini yaymaya var gücümüzle çalışacağımıza huzurlarınızda ant içiyoruz” şeklinde konuştu. (M. Miraç Aslan-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir