• DOLAR 32.371
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2325.545
  • ...
'Ev hayaliniz kabusa dönüşmesin'
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman’da her geçen gün artan konutlara ilişkin açıklama yapan özel bir Emlak Danışmanlığı yöneticisi olan Fesih Ekinci, ev almadan önce mutlaka bir Emlak Danışmanından gerekli bilgilerin alınmasını istedi.

Vatandaşların şehir merkezindeki gürültülü ortamdan kaçarak daha yüksek ve şehir yaşantısından uzak sessiz mekânlara kaçtığını kaydeden Ekinci, gürültülü ortamdan köy yaşantılı sitelerin en çok tercih sebebi olduğunun altını çizdi.

Sessiz, siteli ve şehirden uzak olmasının yanı sıra evlerin sağlam ve güvenlikli olduğunun da tercih sebepleri arasında yer aldığını ifade eden Ekinci, “Özellikle siteli konutlarda evlerin hem fiziki hem de hırsızlara karşı güvenlikli olması isteniyor. Daha önce köy yaşantısından şehir yaşantısına dönenler, şimdi yine eskiye dönerek köy yaşantısının verdiği huzurlu ortamları arıyorlar.” şeklinde konuştu.

“Ev sahibi olma hayaliniz kabusa dönüşmesin”
Birçok vatandaşın Emlak Danışmanına uğramadan ev satın alıp kiraladığını zamanla bazı problemlerin de yaşandığını hatırlatan Ekinci, “Zaman zaman aldığımız duyumlara göre, bir evin birkaç kişiye satıldığını duyuyoruz. Bir ev sahibi olayım diye vatandaşlar kendi yiyecek ve içeceklerinden kısıyor. Art niyetli kişiler ise bu iyi niyeti maalesef suiistimal edebiliyor. Bunun için tekrarlıyoruz; ev sahibi olma hayaliniz kabusa dönüşmemesi için mutlaka ama mutlaka ev satarken, ev alırken yol göstericiniz olarak Emlak Danışmanınıza danışın diyoruz.” dedi. (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir