• DOLAR 32.388
  • EURO 35.088
  • ALTIN 2326.612
  • ...
İşgal Yönetimi Hamas Milletvekilini ve Liderini Serbest Bıraktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal yönetimi, İslami Direniş Hareketi (Hamas) üyesi Beytlahim milletvekili Enver Zebun`u ve Hamas liderlerinden Hasan El-Verdiyan`ı idari hapis cezalarının süresinin sona ermesinin ardından serbest bıraktı.

İşgal zindanlarında tutulan milletvekili sayısı 36`ya düştü

Filistin Enformasyon Merkezi`nin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Hamas Hareketi`nin Filistin Parlamentosu`ndaki grubu "Değişim ve Islah" üyesi milletvekili Enver Zebun ile Hamas`ın Beytlahim`deki liderlerinden Hasan El-Verdiyan idari hapis cezalarının sona ermesi nedeniyle işgal yönetimi tarafından salıverildi.

Milletvekili Enver Zebun ve Hasan El-Verdiyan`ın işgal güçlerinin Batı Yaka`da son dönemde gerçekleştirdiği baskınlar sırasında gözaltına alındığı ve iki ay idari hapis cezasıyla cezalandırıldıkları ifade edildi.

Hamas liderlerinden Zebun ve El-Verdiyan`ın daha önce de işgal güçlerince gözaltına alındıkları ve uzun yıllar işgal zindanlarında tutuldukları, milletvekili Zebun`un serbest bırakılmasıyla işgal zindanlarında tutulan esir milletvekili sayısının 36`ya düştüğü bildirildi.

Filistin Haber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir