• DOLAR 32.535
  • EURO 34.969
  • ALTIN 2432.14
  • ...
Batman'da uyuşturucuyla mücadele için önemli adım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve DİKA Batman Koordinatörlüğü, madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında proje başvurusunda bulunacak.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında proje başvurusu öncesi İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vecheddin Acar ve DİKA Batman Koordinatörü Eyüp Bulut’u makamında konuk eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, yapılacak çalışmalarla ilgili görüştü. 

Bir saati aşan görüşme sonrası Halk Sağlığı Müdürü Acar ve DİKA Batman Koordinatörü Bulut, Milli Eğitim Müdürü yardımcısı Özperk ile bir araya gelerek izlenecek yol haritası üzerinde çalıştılar.



Başlatılan çalışma ile ilgili bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Çelik, “İlimizde uyuşturucuyla mücadelede daha etkin sonuçlar elde edebilmek için, Batman Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve DİKA Batman Koordinatörlüğü ortak bir çalışma ile sivil toplum kuruluşlarından da istifade ederek, proje başvurusunda bulunulacak. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında, Türkiye Yeşilay Cemiyeti madde bağımlılığıyla mücadele faaliyetleri gençlik destek programına başvuru yapılacak. Ayrıca, Birleşmiş Milletler uyuşturucu ve suç ofisi hibe programına başvuruda bulunulacak. Bu çalışmalarla Milli Eğitim Müdürlüğü ve proje ortaklarımızla amacımız, uyuşturucu tehdidi altındaki öğrencilerimizi korumak,  tek hedefimiz ve gayemizdir.” diye konuştu. (M. Fatih Akgül-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir