• DOLAR 32.562
  • EURO 35.028
  • ALTIN 2424.38
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- 28 Eylül Çarşamba Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:

OLAY GAZETESİ: Şanlıurfa`da PKK operasyonu
Şanlıurfa`da daha önce ele geçirilen bir CD`den yola çıkan polis, PKK terör örgütü propagandası yaptıkları gerekçesiyle sabah saatlerinde Eğitim-Sen ve İnsan Hakları Derneği üyelerine yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda, aralarında Eğitim-Sen ve İnsan Hakları Derneği Şube Başkanlarının da bulundu ğu 12`si öğretmen 17 kişi gözaltına alındı.

ŞANLIURFA Gazetei: Önen`den Yol Projesine Destek
Yaylak beldesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle yol ve kaldırımların zarar görmesi üzerine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen`in destekleriyle Yaylak Belde Belediye Başkanı İbrahim Halil Göçer tarafından hazırlanan proje kabul edildi.

İPEKYOL: Evlere Operasyon Düzenlendi: 19 Gözaltı
Ev Sendika ve sivil toplum kuruluşlarına yapılan operasyonda PKK propagandası yaptıkları gerekçesiyle 19 kişi gözaltına alındı. Polis daha önce Kürdi-Der`de ele geçirdiği kasetten yola çıkarak yaptığı baskında, İHD ve Eğitim Sen şube başkanlarını evlerinde gözaltına alıp, onların gözetiminde kurumlarda arama yaptı.

Şanlıurfa SEMBOL: PKK OPERASYONU: 17 GÖZALTI
Daha önce ele geçirilen bir CD`den yola çıkan Emniyet Ekipleri, PKK terör örgütü propagandası yaptıkları gerekçesiyle dün sabah saatlerinde Eğitin-Sen ve İnsan Hakları Derneği üyelerine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda Eğitim Sen Başkanı Halit Şahin ve İHD Şube Başkanı Cemal Babaoğlu`nun aralarında bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı.
Mehmet Demir-İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir