• DOLAR 32.353
  • EURO 35.141
  • ALTIN 2305.395
  • ...
Hamas: Direnişe Tüm Gücümüzle Devam Edeceğiz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mısır öncülüğünde, siyonist katil israil ve Filistinli gruplar arasında kalıcı ateşkesin sağlanması için gerçekleştirilen müzakerelere ilişkin Hamas Sözcüsü Fevzi Berhum tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Geriye dönüş yok, direniş tüm gücüyle devam edecek" denildi.

"İşgalcinin kurnazlığı, işleri zora sokması hiçbir fayda sağlamayacak" denilen açıklamada Berhum`un "Halkımızın hiçbir talebinden taviz verilmeyecek" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan siyonist katil israil tarafının, Mısır`a kalıcı ateşkes için heyet gönderme niyetinin bulunmadığı belirtildi.

Haaretz gazetesinin siyonist katil israilli yetkililere dayandırdığı haberinde, Tel Aviv yönetiminin müzakere amacıyla Mısır`a bugün heyet göndermeyi düşünmediği ifade edildi. Haberde, roketlerin altında müzakere yapılmayacağı öne sürüldü.

Kahire`de bir haftadan bu yana kalıcı ateşkesin sağlanması için Filistinli gruplar ile siyonist katil israil arasında süren dolaylı müzakerelere, Cumartesi günü Yahudiler için "dini tatil" olduğu gerekçesiyle akşama kadar ara verildiği açıklanmıştı.

siyonist katil israil`in Gazze`ye yönelik saldırılarında ölenlerin sayısının bin 905`e, yaralıların ise 9 bin 852`ye yükseldiği bildirildi.

Kaynak: AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir