• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
 İstanbul`da Bıçaklı Saldırı: 3 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde bıçaklı saldırıya uğrayan genç çift hayatını kaybetti. Cinayeti işleyen saldırgan da, olayda kullandığı bıçakla aynı yerde kendisini öldürdü. Hayatını kaybedenlerden Ebru Berçin`in (26), saldırganın temizlik firmasında çalıştığı öğrenildi.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde meydana geldi.

İddialara göre, temizlik şirketi sahibi Hasan D. (36), hastanenin bahçesinde karşılaştığı şirket çalışanı Ebru Berçin (26) ve kocası Gökhan Berçin (33) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine yanında getirdiği bıçağı önce Gökhan Berçin`e defalarca saplayan Hasan D., daha sonra Ebru Berçin`e yöneldi. Genç kadına da defalarca bıçak darbeleri ile saldıran şahıs, çiftin öldüklerinden emin olduktan sonra olayda kullandığı bıçakla kendisini bıçaklamaya başladı. Önce karnına bıçağı saplayan Hasan D., daha sonra yere yıkıldı. Bu sırada olayı gören bir sivil polis memuru da şahsı engellemek için havaya ateş etti, ancak şahsı durduramadı. Kısa sürede Acil Servise alınan 3 kişi de kurtarılamadı.

Ebru Berçin`in Hasan D.`nin temizlik firmasında çalıştığı öğrenilirken, polis ekiplerinin olayın nedeni ile ilgili çalışma başlattığı öğrenildi.

Cumhuriyet savcısının incelemesini tamamlamasının ardından Hasan D. ve Berçin çiftinin cenazesi, Adli Tıp Kurumu`na sevk edildi.

Öte yandan, olaydan sonra hastaneye gelen Berçin çiftinin yakınları ve akrabaları da konu ile ilgili bir şey bilmediklerini söyledi. Ebru Berçin`in kardeşi olduğu öğrenilen bir kişi ise, kendisine soru sormak isteyen gazeteciye yumruk attı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir