• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...

DİYARBAKIR  - Eski CHP Diyarbakır milletvekili ve MYK üyesi Mesut Değer, DTSO’yu ziyaret ederek DTSO Başkanı Ahmet Sayar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.  

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar ile Başkan Yardımcıları Metin Aslan ve Mesut Altın tarafından kabul edilen Değer, odanın yaptığı çalışmaları izlediğini ve değerli bulduğunu dile getirdi.

Diyarbakır’la ilgili ana sorunlar konusunda herkesin siyasi görüşünü bir kenara bırakarak çalışması gerektiğini belirten Değer, “Bunu yapan şehirler kazandı. Diyarbakır ise bu konuda birlikteliğini sağlayamadığı için çok zarar gördü” şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar ise, yönetim olarak yaptıkları işlerle iz bırakmak istediklerini söyledi.

Sayar, “Bizler, kentimizin çok ciddi boyutta olan altyapı sorunları ile ilgili çaba sarf ediyoruz. Uzun vadeli kentin sosyo-ekonomik alt yapısını ilgilendiren projeler üzerinde çalışıyoruz” dedi.

Her fırsatta kentin ekonomisi ile ilgili altyapı sorunlarını dile getirdiklerini belirten Sayar, “Ekonomimizi güçlendirmemiz gerekiyor. Çünkü ekonomimiz güçlü olmadıkça diğer alanlarda da başarılı olamıyoruz” şeklinde konuştu. (İLKHA)