• DOLAR 32.585
  • EURO 34.725
  • ALTIN 2526.605
  • ...
Elektrik akımında saldırı şüphesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van-Erciş karayolu üzerinde, elektrik akımına kapılarak yanan Ahmet Eryasak'ın (27) olay yeninde çıplak şekilde bulunarak YYÜ Dursun Odabaş  Tıp Merkezine kaldırılarak tedavi altına alındığı iddia edildi.

Ahmet Eyasak’ın ağabeyi Ümit Eryasak, olayı şahsen görmediklerini belirterek, kardeşini hastaneye getiren şahıslardan aldıkları bilgiye göre, kardeşinin üzerinde elbise olmadığını ve çıplak bir şekilde hastaneye getirildiğini söyledi.

Olay ile ilgili şüphelendiklerini insanların olduğunu söyleyen ağabey Eryasak,  “Kardeşim, o saatte elektrik çarptığı halde nasıl oraya kadar gidebilir, üzerinde herhangi bir elbise yok, olay yerinde herhangi bir elbise parçası falan yok, telefonu çalıyor ama olay yerinde telefonu yok, kimliği yok bundan dolayı olayla ilgili şüphelerimiz var.” dedi.

Ağabey Eryasak, öte yandan, Göllü Jandarma Karakolu tarafından olayla ilgili alınan ifadede ‘nişanlımdan ayrılmışım, psikolojik sorunlarım var, intihar edeceğim’ ifadelerine yer verildiğini söyleyerek, ifade alındığı zaman kardeşinin şuuru yerinde olmadığından dolayı ifadenin geçersiz olduğunu belirtti.

Tüm yanık merkezlerinin dolu olması nedeni ile YYÜ Dursun Odabaşı Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil bölümünde bir gün tedavi gören Eryasak, daha sonra Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, olay önceki gün saat gece 23.00 sıralarında meydana geldi. Van-Erciş karayolu üzeri Alaköy yolu girişinde yaralı halde bulunan Ahmet Eryasak, bölgeden geçen vatandaşlar tarafından fark edilmesi sonucu YYÜ Dursun Odabaşı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. YYÜ Dursun Odabaşı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yanık ünitesinde yer olmadığından dolayı acil bölümünde tedavi gören Eryasak, ertesi gün Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.


 

Olay ile ilgili İlke Haber Ajansı'na konuşan Ahmet Eyasak’ın ağabeyi Ümit Eryasak, kardeşinin gece saat 23.30 sıralarında hastaneye getirildiğini ve kendilerine ise saat 03.00’te haber verildiğini belirterek, yanında bir akrabası olmadan polis tarafından tutanak tutulduğunu söyledi.A

ğabey Eryasak, “Kardeşim Ahmet, trafo üzerinde elektrik çarpmış ve ağır yaralı, şuan da yoğun bakımda uyutuluyor. Olayı biz görmedik, kardeşimi hastaneye getiren şahıs, Ahmet’i gördüğü zaman üzerinde elbise olmadığını, çırılçıplak bir şekilde gördüğünü söyledi. Olay ile ilgili bizim şüphelerimiz var, kardeşim o saatte nasıl elektrik çarptığı halde oraya kadar gidebilir, üzerinde herhangi bir elbise yok, olay yerinde herhangi bir elbise parçası falan yok, telefonu çalıyor ama olay yerinde telefonu yok, kimliği yok bundan dolayı olayla ilgili şüphelerimiz var. Göllü Jandarma Karakoluna tutanakta demiş ki, ‘nişanlımdan ayrılmışım, psikolojik sorunlarım var, intihar edeceğim’ ama şuuru yerinde olmadığı için ifadesi geçersizdir, konu ile ilgili savcılıkla kendim görüşeceğim.” ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  (Cihad Coşar, Hacı Yılmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir