• DOLAR 32.504
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2485.95
  • ...
Alçaklığın Böylesi: Dini Günlerde Müzakere Yok, Vurmak Var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KAHİRE - Hamas, cumartesi gününün Yahudiler için dini tatil olduğunu gerekçe göstererek müzakerelere katılmayan israil`in Gazze`ye yönelik saldırılarını sürdürmesine tepki gösterdi.

Siyonist israil ile Filistinli gruplar arasında Mısır`da yürütülen ateşkes müzakerlerinde yer alan Filistin heyetinde bulunan Hamas yöneticilerinden İzzet Reşak, Twitter`dan yaptığı açıklamada, "israil, cumartesi gününün Yahudiler için dini tatil olduğunu gerekçe göstererek müzakerelere katılmayı reddediyor ama bir taraftan Gazze`yi bombalıyor. Bu, tam anlamıyla maskaralık" ifadelerini kullandı.

Siyonist işgal ordusu, gece yarısından sonra Gazze`deki 33 hedefe saldırı düzenlediğini açıklamış, sabah saatlerinde bombalanan En-Nuseyrat Mülteci Kampı`ndaki İzzeddin el-Kassam Camisi`nin enkazından da 3 Filistinlinin cesedi çıkarılmıştı.

Kahire`de bir haftadan bu yana kalıcı ateşkesin sağlanması için Filistinli gruplar ile israil arasında süren dolaylı müzakerelere, cumartesi gününün Yahudiler için "dini tatil" olduğu gerekçesiyle akşama kadar ara verildiği açıklanmıştı

Bu haberler de ilginizi çekebilir