• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman'da otel personelinden duyarlılık
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Kızılay Kan Alma Birimi, daha önce resmi kurumlardan ve vatandaştan Batman’ın kan ihtiyacını karşılıyordu. Kan alma ihtiyacı yetmeyince Kızılay Kan Alma Birimi, özel sektörden kan almaya başladı.

Batman’da yeni açılan özel bir otel yönetici ve çalışanı, kentin kan ihtiyacını gidermek amacıyla Kızılay’a kan bağışında bulundular.

Yaptıkları bu duyarlılıktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen otel sahibi Hüseyin Konakçı, kentin kan ihtiyacının olduğunu duyduklarını ve bunu gidermek amacıyla böylesi bir bağış yapmayı uygun gördüklerini belirtti.

Yaklaşık 25 personeli ile birlikte Kızılay’a kan bağışında bulunduklarını ifade eden Konakçı, “Amacımız diğer kurum ve kuruluşlarında Kızılay’a kan bağışını sağlamaktır. Böylece Batman’ın ihtiyacı olan kanı bir nebze de olsa karşıladığımız için mutluyuz.” dedi.

Kan veren otel personeli de, her insanın mutlaka bir gün kana ihtiyaç duyacağını düşündükleri için kan bağışında bulunduklarını vurgulayarak vatandaşların da duyarlılık gösterip kendileri gibi kan bağışında bulunmalarını istediler.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir