• DOLAR 32.575
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2493.377
  • ...
Zalimlerin içimizdeki pençeleri kırılmadıkça...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Terör devleti israil’in Gazze saldırısı devam ederken Türkiye’nin birçok yerinde Cuma namazı çıkışı israil aleyhine protestolar düzenlendi. Şanlıurfa’da Medine Pasajı esnafından bir grup Gazze halkına destek vermek amacıyla Cuma namazı çıkışı Balıklıgöl’de basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasına Peygamber Sevdalıları da destek verdi.

Cuma namazı çıkışı Hasan Paşa Cami önünde toplanan yüzlerce kişi ellerinde dövizler taşıyarak israil’i lanetleyen sloganlar attı. Basın açıklaması sık sık tekbirlerle kesildi. Basın açıklamasının yapıldığı alana temsili kefenlenmiş çocuk cenazesi maketleri sergilendi.

Basın açıklamasının okunması sırasında birçok kişinin gözyaşlarına hâkim olamadığı görüldü. Basın açıklamasını Medine pasajı esnafı adına Sıtkı İstemi okudu.

“israil, çocukları dahi yok edeceğini düşünecek barbarlaşmıştır”

Terör devleti bu vahşeti gerçekleştirirken ‘sivil’ diye tabir edilen kimi insanlıktan nasibini almamışların da film seyreder gibi bu barbarlığı izlediklerini ve bu saldırılara alkış tuttuklarını belirten İstemi, çocukların dahi yok edileceğini söyleyecek kadar barbarlaşan insanlarla karşı karşıya olunduğunu ifade etti.

“İslam âlemi onların boyunduruğu altında el pençe durdukça bizi öldürecekler”

Terörist israil devletine karşı gösterilen öfkenin aynı şekilde israil’e durmadan mühimmat sevkiyatında bulunan büyük şeytan Amerika’ya da gösterilmesi gerektiğini söyleyen İstemi, İslam ümmetine çağrıda bulunarak “Şu iyice bilzalimlerin içimizdeki pençeleri kırılmadıkça rahat uyumanın bir aldatmacainmeli ki İslam âlemi onların boyunduruğu altında el pençe durdukça bizi öldürecekler, bebeklerimizi katledecekler, hamile kadınlarımızı gözlerini kırpmadan katliamdan geçirecekler. Artık İslam âlemi gayrete gelip her biri bir kova su dökmelidir. Artık Ümmet ayağa kalkmalıdır. Artık güvendikleri işbirlikçilerinin defterleri dürülmelidir.” dedi.

Zalimlerin içimizdeki pençeleri kırılmadıkça rahat uyuma bir aldatmaca

Gazze’ye ve Filistin’e dönük ambargo kalkmadıkça, Filistin devleti kurulmadıkça ve zalimlerin içimizdeki pençeleri kırılmadıkça rahat uyumanın bir aldatmacadan ibaret olduğunu ifade eden esnaf, Müslümanların direnişten başka hiçbir seçeneğinin olmadığını vurguladı.

“Türkiye’den savaş için İsrail’e gidenler ülkemize alınmamalı”

Türkiye’den ve değişik birçok ülkeden 40 bin Yahudi’nin silahaltına alındığına dikkat çeken İstemi, “Bu vahşeti gerçekleştirmek için Türkiye ve değişik ülkelerdeki Yahudilerden silahaltına çağrılan 40 bin kişilik ordunun ivedilikle icabet etmesi tam bir terör şebekesinin ve örgütlü bir terör faaliyetinin iş başında olduğunun kanıtıdır. Dün yanı başımızdan kardeşlerimizi ve bebeklerimizi öldürmek için İsrail’e gidenler, yarın öbür gün tekrar hiçbir şey olmamış gibi benimle nasıl aynı ülkeyi, aynı şehri, aynı caddeyi, aynı sokağı paylaşacaktır. Buna bir çözüm bulunmalıdır, bu hain ve katillerin kesinlikle ülkeye girişleri engellenmelidir, geldikleri yere geri gönderilmelidirler.” diye konuştu.

(Osman Gülebak-Sedat Kuşulay-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir