• DOLAR 32.565
  • EURO 34.903
  • ALTIN 2427.263
  • ...
Siyonistler Soykırım Uygulama Planı Hazırlamışlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Operasyonların başladığı günlerde yaptığı açıklamada, Gazze`ye Yahudilerin yerleştirilmesini savunan Feiglin, işgalin çerçevesini de çizdi. Electronic Intifada sitesinin haberine göre, Feiglin, Gazze`deki Filistin halkının tamamen ortadan kaldırılması için bir plan hazırladı.

`Toplama kampları`nın kurulması istenen ayrıntılı planda, soykırıma doğrudan teşvik bulunuyor. `Tüm Gazze Şeridi`nin ele geçirilmesi, karşı güçlerin ve destekçilerinin imhası` için çağrıda bulunan Moshe Feiglin `Gazze de dahil olmak üzere burası bizim ülkemiz` ifadelerini kullanıyor.

TOPLU SOYKIRIM
Feiglin`in Facebook sayfasından yayımladığı metinde Benyamin Netanyahu`ya hitap ediliyor. Gazze`de `toplu soykırım` ve `etnik temizlik` yapılması önerisini dile getiren Feiglin, Netanyahu`nun Gazze`yi, 1948`de etnik temizlik yapılarak Filistin`den koparılan Yafa gibi bir yerleşim yerine dönüştürmesini istiyor. Irkçı siyasetçi ayrıca, siyoist israil ordusunun Sina sınırlarında içlerinde sivil halkın toplanacağı açık alanları belirlemesi ve buralarda halkın göç edeceği yere karar verilinceye kadar çadırlar kurması gerektiğini savunuyor.

`HEPSİNİ BOMBALAYALIM`
Filistin halkının bu toplama kampında tutulması ve daha önce yaşadıkları yerlerde elektrik ve suyun kesilmesi gerektiğini iddia eden Feiglin, daha sonra bu alanların büyük bir atış gücüyle bombalanması gerektiğini ileri sürüyor.

`SADAKAT BİLDİRİMİ`
İnsanlık sınırını aşan tutumunu sürdüren Feiglin, siyonist israil`in daha sonra Gazzeli mülteciler için rota çizmesi ve halkın göç edebileceği bir yer bulması gerektiğini savunuyor.

Feiglin ayrıca, kalmakta ısrar edenlerin, Hamas ile bağlantıları olmadığını ispat edebilirlerse israil`e sadık kalma bildirimi imzalayacaklarını ve Doğu Kudüs`teki Araplar gibi mavi kimlik kartı taşıyacaklarını iddia ediyor.

Feiglin daha önce yaptığı açıklamada, ``Gazze bizim vatanımızın bir parçası, sonsuza dek burada kalacağız. Yahudiler buraya yerleşecek, bu aynı zamanda israil`deki konut krizinin hafifletilmesine de yardımcı olacak`` ifadelerini kullanmıştı.

GAZZE`YE YERALTI DUVARI
El Cezire`ye göre israil Gazze`ye ikinci bir duvar örmeyi planlıyor. Kanalın haberinde, `israil ordusu tünellerin yıkılması konusunda değerlendirme yaptığını söylüyor. Gazze`nin etrafında bir duvar örme planı olduğu haberleri var. Duvarın yerin derinliklerine doğru yapılacağı söyleniyor` denildi.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir