• DOLAR 32.59
  • EURO 34.826
  • ALTIN 2501.079
  • ...
Sivas`ta Sayaç Okuyucularına`tek tip kıyafet` Uygulanacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SİVAS - Sivas Belediyesi’ne bağlı sayaç okuyucular tek tip kıyafet uygulamasına geçti. Yapılan çalışma Başkan Yardımcıları Abdurrahim Ceyhan ve Ahmet Özaydın`ın katılımı ile tanıtıldı.

Sivas Belediyesi’ni vatandaşlar nezdinde birebir temsil eden su tahakkuk servisine bağlı sayaç okuyucular Sibeski Müdürlüğü’nün çalışması ile tek tip kıyafete geçti. Aynı zamanda personel kimlik kartları ile vatandaşlar hangi personel ile muhatap oluyorsa bilgi sahibi olacak.

“Vatandaş mahremine kimi aldığını bilecek”

Konu hakkında başkan yardımcılarına bilgi veren Sibeski Müdürü Erhan Ercanlı, “Arkadaşlarımız bizim tahsilâttaki yüzümüz, göreve gelince böyle bir çalışma yapılmasını istedik. Personel çoğu zaman saat okumaya giriyor, bu saatler banyolarda tuvaletlerde oluyor bir evin en mahrem yerleri o yüzden böyle bir çalışma yapma kararı aldık”  dedi.

Daha sonra söz alan Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan, “Aynı zamanda arkadaşlarımızın kimlik kartları bilgileri boyunlarında takılı olacak, arkadaşlarımız mahrem yerlere giriyorlar yalnız yaşayan vatandaşlarımız da oluyor gittikleri yerlerde, son derece nezaketli çalışıyorlar, bizim görevimiz belediyemize ve halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek bu çalışmada emeği geçenlere teşekkür ediyorum”  şeklinde konuştu. (Veysi Siyah - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir