• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Çocuklardan Anlamlı Filistin Yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Gercüşlü çocuklar Filistin için yardım topladı. Çocuklar, Filistin’e destek olmak amacıyla harçlıklarını biriktirdiler. Bununla da yetinmeyen çocuklar kapı kapı dolaşarak vatandaşlardan para topladılar.

Gercüş ilçesinin Bağlarbaşı Mahallesi 10 Evler’de ikamet eden Büşra Dursun, Narin Keskin ve Helen Aslan isimli üç kız çocuğu, Filistin için ev ev dolaşarak oradaki kardeşleri için 120 TL yardım topladılar.

İslam ümmetinin duyarsızlığından rahatsız olduklarını söyleyen çocuklar, İslam ümmetinin bu sessizliğinin artık bozulması  gerektiğini ve Filistin için gerekli yardımı yapmalarını istediler. Siyonistlerin bu zulme son vermeleri için herkesin elinden geleni yapması için seferber olmalarını ve dualarının Filistinli kardeşlerinden esirgememelerini isteyen çocuklar, Filistin’e yardım çağrısında bulundular.

Ayrıca Gercüş ilçesinde okuyan Kur-an Kursu öğrencileri de Filistin için harçlıklarından 255 TL yardım topladılar.

Siyonist İsrail tarafından Filistin’de yapılan zulümlere tepkisiz kalmayarak Filistinli kardeşleri için aralarında yardım toplayan çocuklar, yapılan zulümlere sesiz kalmayarak herkese büyük ders verdiler. Öğrenciler; zulmün bitmesini ve Filistinli çocukların, bebeklerin artık ölmemesi için dualarda bulundular. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir