• DOLAR 32.597
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2411.971
  • ...
Bursa'da tekstil fabrikasında patlama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Bursa Demirtaş Organize sanayi içersindeki baskı işi yapan bir tekstil fabrikasında kurulama makinesinin patlamasından kaynaklandığı tahmin edilen patlamada biri ağır 5 kişi yaralandı.

Bursa Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde ki (DOSAB) baskı yapan bir tekstil fabrikasında kurulama makinesinin patlamasından kaynaklandığı tahmin edilen patlama sonucu yangın çıktı.

Patlama sonucu çıkan yangında 5 kişinin yaralandığı yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Fabrikada personellerden ve olayın görgü tanıklarından Müjdat Ak İLKHA’ya yaptığı açıklamada, olayın 10 dakika önce fark edilmesiyle büyük bir felaketten kurtulduklarını ifade etti. Ak, olayın kurulama makinesinin patlamasından kaynaklandığını söyledi. Biri ağır olmak üzere 5 yaralılarının olduğunu söyleyen Ak, diğer 4 yaralının ise ayaklarından ve kollarından yaralandığını belirtti.

Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Uludağ Tıp Fakültesi’ne kaldırılan yaralıların isimlerinin, Ramazan Topuz, Besim Özgür, Hakan Efendi, Tahsin Erol, Nedim Kaytan olduğunu öğrenilirken yaralılardan Nedim Kaytan’ın durumunun ağır olduğu bildirildi.  (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir