• DOLAR 32.527
  • EURO 34.89
  • ALTIN 2430.862
  • ...
Cizre Nuh Gıda Bankasından 500 aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Cizre Nuh Gıda Bankası, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi 500 aileye gıda ve giyim yardımında bulundu.

Ramazan yardım faaliyetleri hakkında açıklamada bulunan Cizre Nuh Gıda Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Özalp, “Allah’a hamdolsun ki, Ramazan ayında da bize umut bağlayan fakir ve yardıma muhtaç olan Cizreli ailelerimizin umudunu Allah’ın yardım ile boşa çıkarmadık. Ramazan ayında 400 aileye bir aylık gıda ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde gıda paketi dağıttık. Ayrıca 100 aileye de bayramlık giyim ve ayakkabı yardımında bulunduk. Böylelikle toplamda 500 aileye yardımda bulunmuş olduk. Bu yardımların muhtaç ailelere ulaştırılmasında bizi aracı kılan Cizreli esnaf ve hayırsever tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.”dedi.

Derneklerinin kurulduğu günden bu yana fakir ve muhtaç ailelere düzenli yardımlarını sürdürdüğünü ifade eden Özalp, “Yardımlarımız Ramazan ayından sonrada devam edecektir. Bunun için duyarlı tüm Cizreli esnaf ve hayırsever kardeşlerimizin yapacakları bağışlar ile tekrar bu fakir ailelere ulaşmayı hedefliyoruz.”şeklinde konuştu. (İLKHA)
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir