• DOLAR 32.642
  • EURO 35.166
  • ALTIN 2502.554
  • ...
Bursa Umut Kervanından  230 aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA- Fakir ailelerle zenginler arasında köprü olmayı görev edinen ve bu konuda yaptığı yardımlarla sürekli gündeme gelen Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası, Ramazan ayı içerisinde yaptıkları yardım miktarını açıkladı.

Ramazan ayı içerisinde toplam 230 aileye yardım yaptıklarını açıklayan derneğin genel sekreteri Fethullah Özsoy, yapılan yardımlarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Özsoy, Ramazan ayı içerisinde 110 muhtaç aileye gıda, 120 aileye ise giyim olmak üzere toplam  230 aileye giyim ve gıda yardımında bulunduklarını açıkladı.

25 bin lira değerinde yardım yapıldı

Ramazan ayının başında hummalı bir çalışma başlattıklarını kaydeden Özsoy, yaptıkları yardımların parasal değerinin 25 bin lira olduğunu söyledi.

Yardımlarda öncelikle yardımsever vatandaşların katkısının büyük olduğunu ifade eden Özsoy, “Bu yardımların yapılmasında derneğimizin üye ve gönüllüleri gerçekten can hıraş bir şekilde çalıştılar. Tabii bununla birlikte fakir ailelerin umudu haline gelen derneğimize gelip yardım yapan , bizim aracılığımızla fakirlere ulaşan duyarlı zenginlerimizin de payı büyüktür.” dedi.

Yapılan yardımlardan ötürü emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyleyen Özsoy, “Tabii yardımlar ne kadar yapılırsa yapılsın yetersiz kalıyor. Daha fazla insana ulaşıp, daha fazla insana yardım götürmek istiyoruz. Ancak imkânlarımız bu kadarına el veriyor. Bu konuda fakir ailelere ulaşmak isteyen herkesi hayra davet ediyoruz. Ve fakirlere uzanan bir el bir Umut  da siz olun diyoruz.” şeklinde  konuştu .   (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir